Digitaal Oefencafé in Bibliotheek Middelharnis

In het voorjaar van 2018 is het Digicafé van start gegaan in Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in Middelharnis. Het Digicafé was een plek waar iedereen terecht kon met al zijn vragen op computergebied.

Van een vraag over het downloaden van een bestand tot het overzetten van foto’s van een digitale camera. Maar ook het spelen van een spelletje op de tablet of het invoegen van een afbeelding in een document; geen vraag was te gek!

Met ingang van vrijdag 5 oktober maakt het Digicafé een doorstart onder de naam Digitaal Oefencafé. Naast het stellen van vragen op digitaal gebied is er bij het Digitaal Oefencafé ook ruimte voor cursisten van de Klik&Tik-cursussen om extra te oefenen. Maar je bent ook welkom als je gewoon een spelletje wilt spelen op de computer of je wilt oefenen op de computer voor je Theorie-examen.

Bij het Oefencafé zijn 10 laptops beschikbaar. Ben je zelf in het bezit van een laptop? Neem deze dan mee naar het Oefencafé. Dan weet je zeker dat je aan de slag kunt. Bij het Digitaal Oefencafé kom je om te leren, maar ook om elkaar te helpen. Samen weet je namelijk meer dan alleen!

LEES OOK: Mee op excursie naar het Escher Museum in Den Haag

Het Digitaal Oefencafé is vanaf oktober elke vrijdag geopend van 10.00 tot 11.30 uur. Er is altijd begeleiding van bibliotheekmedewerkers en vrijwilligers aanwezig. Het Digitaal Oefencafé is een samenwerking tussen Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Stichting ZIJN.

Digitaal Oefencafé; iedere vrijdag van 10-11:30 uur | Bibliotheek Middelharnis | Toegang gratis

Reacties