Mee op excursie naar het Escher Museum!

Foto: PR Stichting KCE

De Stichting Kunst- en Cultuureducatie (KCE) organiseert diverse cursussen, lezingen en concertreizen. Ditmaal organiseert zij op zaterdag 20 oktober een bustocht naar Den Haag met onder meer een bezoek aan het Escher museum.

Het Escher museum in Den Haag is gevestigd in het voormalige winterpaleis van koningin-moeder Emma. Het is in Den Haag het enige openbare gebouw waar de oude paleisfunctie nog te ervaren is. Met ruim 150 prenten zijn permanent de bekendste werken en een selectie van steeds wisselende grafiek en vlakvullingen uit het oeuvre van Escher (1898-1972) te zien. In ‘Escher in het Paleis’ kunt u blijven genieten van zijn werk, van zijn vroege Italiaanse landschappen tot zijn kenmerkende vlakvullingen, zijn onmogelijke gebouwen en zijn wereldberoemde Metaporphoses.

Het programma op zaterdag 20 oktober ziet er als volgt uit: 8.30 uur vertrek vanaf de garage van Mijnders in Melissant, aansluitend het busstation van Middelharnis en Oude-Tonge. Bij aankomst is er een koffietafel en wordt het museum bezocht. Ook is er gelegenheid Den Haag te verkennen. Vertrek uit Den Haag eind van de middag.

De kosten voor deze dag naar de Hofstad zijn slechts € 50, – per persoon, dit is inclusief de busreis, entree, rondleiding. Lunch is voor eigen rekening. Aanmelden en betalen kan via de website van KCE.

Reacties