DJ Erwin: Het publiek staat voor dezelfde verrassing als ik

Foto: Jasmijn Capelle

De Flakkeese Dagen is het grootste festival op Goeree-Overflakkee. Er spelen op vrijdag 17 en zaterdag 18 april in totaal vijfentwintig bandjes, maar niet allemaal zijn ze even bekend. Aan ons de taak om ze aan u voor te stellen.

Erwin Menk mag als DJ Erwin dit jaar voor de tweede keer draaien in de DJ Tent op de Flakkeese Dagen. “Vorig jaar ging het publiek lekker los en het is heerlijk om je eigen ding te kunnen doen. Gewoon lekker knallen”, zegt hij. En hoewel hij DJ is, is hij nog nooit als bezoeker in de DJ Tent geweest. “Ik wilde gewoon lekker bandjes kijken”.

Hij was dertien jaar toen hij begon met draaien. “In de jaren ‘70 had je nog van die Drive-In shows, daar draaide ik dan en op schoolfeesten en verjaardagen”, vertelt Erwin. “Daarnaast heb ik ook in clubs gedraaid en zelfs een aantal keer in het buitenland”. En misschien komt het doordat hij al zo lang draait, maar voor de Flakkeese Dagen heeft hij nog geen vaste show in gedachten. “Ik zie daar wel wat ik precies ga doen, dus het publiek staat voor dezelfde verrassing als ik” zegt hij. “Het ligt echt aan de sfeer en het publiek wat er gedraaid gaat worden. Ik heb natuurlijk wel een paar ideeën klaar liggen, maar het zou heel goed kunnen dat dat allemaal niet doorgaat”.

Lees ook: Lezing fotografie versus schilderkunst

De Flakkeese Dagen zijn elk jaar weer een groot feest, maar waar komt dat succes toch vandaan? “De Flakkeese Dagen zijn gewoon leuk, het is altijd feest, gezellig, goede sfeer. Ik vind het een heel goed initiatief en dat moet zo blijven”, vindt hij. “Er is niet echt een specifiek leuk ding, maar het is vooral de belevenis. Het is er altijd gezellig en dat blijft je bij”.

“Ik hoop dat het ook dit jaar weer lekker druk en gezellig wordt met mooi weer en een goede sfeer. Dat het maar een fantastische 26ste editie mag worden”, aldus Erwin Menk die op zaterdagavond van 23.00 tot 23.45 uur zal draaien in tent 2.

Het is dit jaar de 26ste editie van de Flakkeese Dagen en vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 april op het Edisonterrein in Middelharnis. Kaarten hiervoor zijn te koop bij het Tabakswinkeltje op D’n Diek. Een weekend kaart kost daar € 22,50 en een dagkaart € 15,-. Aan de kassa bij het festival zelf zijn ook kaarten verkrijgbaar, deze zijn € 2,50 duurder dan de voorverkoopprijs. Het hele programma van het festival is te vinden op flakkeesedagen.nl.

Lees ook: Zakelijke overwinning op Kruiningen

DJ Erwin

Reacties

Cookieinstellingen