Heb je teveel stress? Doe dan mee met de cursus!

Foto: Afbeelding van Jan Vašek via Pixabay

Teveel stress is een probleem van deze tijd en het is iets waar veel mensen last van hebben. Maar dat hoeft niet, Stichting ZIJN kan je helpen met dit probleem.

Stichting ZIJN organiseert namelijk een groepscursus. Daarbij leer je in drie bijeenkomsten hoe je de stress in je leven kunt verminderen. Deelnemers leren situaties die stress veroorzaken te onderkennen. Ook leren ze er anders mee om te gaan.

Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van het boek ‘Druk, druk druk’ van Carry Petri en Jolanda Bouman. In het boek staan vele voorbeelden, toelichtingen en oefeningen om stress te verminderen.

Cursus

De cursus is ontwikkeld door het Trimbos Instituut. Zij zorgen ook voor werkbladen met oefeningen die thuis gedaan kunnen worden. De werkbladen, het boek en de bijeenkomsten zorgen er samen voor dat stress niet meer de overhand heeft in je leven.

Dus ervaar je stress en wil je daar iets aan doen? Dan is deze cursus misschien wel iets voor jou. De cursus is op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te volgen in het Wijkcentrum van Middelharnis. Hij bestaat uit drie bijeenkomsten en een kennismakingsgesprek. De eerste les is op dinsdag 11 januari.

Meld je aan

Meedoen kan voor 25 euro per persoon, dit is inclusief al het cursusmateriaal en het boek. Optioneel is ook nog de CD met ontspanningsoefeningen van Rixt Kuiper voor € 8,50. Deze is niet verplicht.

Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de cursus. Aanmelden kan via 0187-483366, toets 2. Of stuur een e-mail naar [email protected]. De cursus wordt volledig coronaproof gegeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen