Zanger(es) gezocht!

Frank, Erik, Gerben en Merlijn
Frank, Erik, Gerben en Merlijn
Foto: Sebastiaan Penninga

De Flakkeese band The General Public stond afgelopen april nog in een volle tent op de Flakkeese Dagen. Zangeres Merlijn besloot deze zomer echter te stoppen.

“Helaas moeten we mededelen dat Merlijn geen deel meer uitmaakt van de band”, schrijft de band op Facebook. Ze bedanken haar voor haar enthousiasme en inzet en maken meteen bekend dat ze het er niet bij neer leggen. “Dezelfde nummers zullen gespeeld worden, maar met een nieuw gezicht en onder een andere naam”.

Audities
The General Public maakte eerder deze week bekend op hun Facebookpagina┬ádat ze door middel van audities op zoek zullen gaan naar een nieuwe zanger of zangeres. “Kan je zingen en lijkt het je leuk om auditie te doen, of ken je iemand die misschien belangstelling heeft? Laat het ons weten!”, schrijven ze. Iedereen die wil kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar thegeneralpu[email protected]. “Of stuur ons een PB’tje”.

The General Public is een Flakkeese band die bestaat uit jongeren van het eiland. In april dit jaar brachten ze een videoclip uit voor hun eerste single Silhouettes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen