DBGC Vrouwen 1 zoekt trainer

Foto: DBGC

De damesafdeling van sv DBGC is voor het seizoen 2015-2016 op zoek naar een gedreven trainer voor Vrouwen 1. Op dit moment komt het team uit in de 5e klasse 5 en draaien ze nog volop mee om de eerste plek. De ambitie is om dit volgend seizoen te evenaren, dan wel te overtreffen.

Sinds 1976 wordt er al vrouwenvoetbal gespeeld bij DBGC, waarbij er op het hoogtepunt zelfs in de 2e klasse is gevoetbald. Inmiddels bestaat de damesafdeling uit twee zeer talentvolle meisjeselftallen in de categorie B en D, en Vrouwen 1. Dit biedt perspectief voor de toekomst van het dameselftal.

Training geven aan dit elftal betekent dat u aan de slag mag met een groep vol jonge en enthousiaste speelsters, aangevuld met een aantal minstens zo enthousiaste routiniers. Allemaal hebben ze het doel om een leuke pot voetbal op de mat te leggen en daar doordeweeks hard voor te trainen. Van de nieuwe trainer wordt verwacht dat hij/zij beschikt over contactuele en didactische vaardigheden, zodat de spelersgroep begrijpt waarom bepaalde oefeningen worden getraind, om zo het spelplezier van de spelersgroep te bevorderen.

Lees ook: VIDEO: Geslaagde Koningsdag op Flakkee

DBGC is op zoek naar een trainer die binnen de volgende profielschets past, wij zoeken iemand die:

  • Affiniteit heeft met vrouwenvoetbal.
  • Minimaal 1 training per week verzorgt. (twee keer in de week is mogelijk, eventueel in combinatie met het meisjes B-elftal)
  • Kwalitatief goede en gevarieerde trainingen op technisch, tactisch en conditioneel gebied kan geven
  • Eventueel mee kan gaan naar de wedstrijden op zaterdag.
  • Ervaring heeft. TC3-diploma is niet vereist, maar heeft wel de voorkeur.

Bent u opgewassen tegen 20 vrouwen en wilt u ons graag beter leren voetballen? Reageer dan zsm en uiterlijk voor 15 Mei! Stuur uw CV per mail naar [email protected].

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk van Noord (06-41548307) of Manon Zwanenburg (06-25032402). Mailadres:  [email protected].

Lees ook: DBGC neemt volle buit mee uit Burgh-Haamstede

Reacties