Geslaagde Koningsdag op Flakkee

Di-Rect in Dirksland
Foto: Sam Fish

Met Koningsdag is verveling onmogelijk, overal is wel iets te doen voor jong én oud. Zo ook op Flakkee. Nieuws.nl was bij de twee grootste evenementen op het eiland.

Oranjepop in Dirksland was dit jaar groter dan ooit. Met een megapodium en een plein volgeladen met mensen kon het feest al bijna niet meer stuk. Daarnaast was het ook nog eens geweldig weer met een heerlijk zonnetje. Publiek genoot van optredens van St. Louis Slim, Red Hot Chilli Neppers en BZB, met als hoofdact de Haagse band Di-Rect die dit jaar hun jubileum vieren. Met een grote bak herrie speelden de mannen het publiek helemaal plat.

Ook in Middelharnis was er een groot feest met muziek. Op het Diekhuusplein in Middelharnis konden mensen genieten van The Soggy Bottom Girls, The Brazilian Wax Effect en de afsluiter Way Beyond die later dit jaar het podium mag delen met de Golden Earring in Ouddorp. Mensen dansten, bier vloeide rijkelijk en het was een top afsluiting van een geweldige dag.

Foto’s van Koningsdag in Dirksland en Middelharnis zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Nieuws.nl. Zie jij jezelf ertussen staan?

Reacties