M.A.D. Festival wordt spectaculair

Foto: M.A.D. Festival

Op 2 mei viert Goeree-Overflakkee de vrijheid tijdens het M.A.D. Festival in het JAC aan de Molenweg. Dit jaar gebeurt dat met het thema ‘Vier je vrijheid!’.

Ook dit jaar zullen er weer geweldige bands optreden als Book of Eli, Little Birds, Halfway Station, Elke, De Skaggerz en natuurlijk Goldfish!
Naast deze bands is er dit jaar in het JazzZz Café ook plaats gemaakt voor de ‘JazzZz Café Sessions’. Tijdens deze sessions zullen muzikanten een akoestisch nummer spelen, waarna een verteller een mooi ‘Vier je Vrijheid’ gedicht zal voordragen.

Lees ook: Bloemenperk HEMA vernield

Maar naast muziek is er uiteraard bij M.A.D. ook aandacht voor de jonge kunstenaars. Zo zal over het gehele pand de kunst worden uitgestald en in een prachtig licht worden gezet. Dit jaar zullen CAVUM, Jonathan Gaarthuis, Tim van Broekhuizen, Nadine Moerenhout en Janneke Gebraad hun kunstwerken exposeren. Maar ook is er een RGO Art Crew, creatieve kunstenaars in spe, die op M.A.D. hun werk zullen showen die tijdens de kunstlessen van Roxanne Touw op de RGO zijn gemaakt.

En wat natuurlijk niet op M.A.D. kan ontbreken is de legendarische sketch-battle, dit jaar in een nieuw jasje! Uiteraard zal dit weer hilarische momenten opleveren.
Je leest het, een avondvullend programma wat je niet wilt missen. Dus zorg dat je er op 2 mei bij bent! Alle informatie is te vinden op de website: www.madfestival.nl.

Lees ook: Alle Koningsdagprogramma’s op een rijtje!

M.A.D.

Reacties