Bloemenperken HEMA vernield

Foto: Facebook Winkelcentrum D'n Diek

Van zaterdag op zondag nacht is de bloemenperk voor de HEMA vernield onderaan D’n Diek. Bloemen lagen verspreid over de stoep en zijn met kluiten tegelijk uit de grond gerukt.

Het Facebookaccount van Winkelcentrum D’n Diek plaatst een oproep aan de daders:¬†Vanmorgen troffen wij deze ravage aan in ons mooie winkelcentrum! Bedankt! Willen de daders zich dinsdagmorgen melden bij het secretariaat van de OVM??
Reagerende mensen zijn echter sceptisch. “Ja, denk je nou echt dat zij zich gaan melden dinsdag?”, reageert Anton de Vlieger onder de foto’s. Andere reacties gaan er vooral over dat de politie zich op dingen als deze moeten focussen in plaats van te snel rijden op een verlaten weg en anderen spreken ongeloof uit over¬†de jeugd van tegenwoordig.

Hoe dan ook. De Rabobank ernaast heeft waarschijnlijk beelden van het gebeuren en ook als de dader(s) zich niet meldt kan er waarschijnlijk wel iemand gepakt worden. Of het in verband staat met de aangerichte ravage bij bloemenzaak Viskil van een aantal weken geleden is niet bekend.

Hema 2 Hema

Reacties