Koninklijke Onderscheiding voor Teun Grinwis

Foto: Wim van Vossen

Teun Grinwis uit Ouddorp zal zaterdag 12 september nooit meer vergeten. Hij kreeg toen namelijk een Koninklijke Onderscheiding.

Met deze onderscheiding is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman reikte het lintje uit. Deze werd daarna opgespeld door zijn vrouw.

Teun Grinwis

Al vijftien jaar lang is Teun Grinwis betrokken bij de Hervormde Gemeente Ouddorp. In 2007 werd hij diaken en ook vervulde hij de functie van scriba. Momenteel biedt hij veel ondersteuning in de taak van kerkrentmeester.

Daarnaast was Teun ook vrijwilliger bij andere organisaties. Zo was hij van 1990 tot 2000 een accuraat penningmeester bij de cbs Koningin Beatrix. Sinds 2011 behartigt hij het secretariaat van de cursus Theologische Vorming Gemeenteleden in Middelharnis. En hij verzorgt sinds 2011 de ledenadministratie van de PCOB op Goeree-Overflakkee.

Complimenten

De heer Grinwis verricht zijn functies met zorgvuldigheid en precisie. Burgemeerster Ada Grootenboer-Dubbelman sprak dan ook complimenten uit voor zijn inzet en betrokkenheid. De uitreiking van het lintje gebeurde in aangepaste vorm in de kerk aan de Weststraat. Daar vierde Teun Grinwis zijn 15-jarig jubileum binnen de kerk in Ouddorp.

Koninklijke Onderscheiding voor Teun Grinwis Ouddorp