Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Meer informatie 

Bingo – Ouddorp

Op woensdag 16 september is er weer een bingo voor de 55-plussers van Ouddorp in de Dorpstienden. De bingo start om 14.00 uur en er zijn mooie prijzen te winnen. Aanmelden is verplicht, dit kan tot en met 14 september.

Meer informatie

Kinderbingo – Sommelsdijk

En nog een bingo op woensdagmiddag, maar deze is voor de kinderen. De kinderbingo start om 14.00 uur in de Zwaluw en kost € 2,50 per kind. Dat is inclusief wat drinken en een snoepje.

Meer informatie

Filmhuis; The Violin Player – Middelharnis

In het Diekhuus kun je op donderdag 17 september kijken naar ‘The Violin Player’. De film start om 20.00 uur en de entree bedraagt € 9,50 per persoon. Leden krijgen korting.

Meer informatie

Kibbelingverkoop – Ouddorp

Trek in kibbeling en wil je ook iets doen voor het goede doel? Dan is dit perfect voor jou. Op zaterdag 19 september is er namelijk een kibbeling verkoop bij de Hervormde Kerk in Ouddorp. De vis wordt aangeleverd door Vishandel Sperling. Je kunt er naartoe voor een lekker bakje, maar je kunt ook vooraf bestellen en het laten bezorgen!

Meer informatie