Gemeente organiseert fotowedstrijd 10jaarGO

okt 10 2023, 13:30 Gemeente
beeldmerk fotowedstrijd
De gemeente Goeree-Overflakkee bestaat dit jaar 10 jaar en dat wordt gevierd met de inwoners door middel van diverse activiteiten.
Zo werd vorige week al een oproep gedaan voor alle kinderen die in 2013 op Goeree-Overflakkee zijn geboren. Maar nu komt de gemeente met een nieuwe activiteit. En die is niet alleen voor kinderen van een specifiek geboortejaar. Deze is voor iedereen! Het is de fotowedstrijd 10jaarGO.
Het idee is heel simpel. De gemeente is benieuwd waar inwoners de afgelopen 10 jaar een geluksmomentje hebben beleefd op het eiland. Dat kan iets persoonlijks zijn. Denk aan een plek waar je bijvoorbeeld een speciaal iemand hebt ontmoet. Misschien ben je er wel ten huwelijk gevraagd. Of is het dé plek waar je graag komt om je hoofd leeg te maken. Alles kan! Als het maar iets is wat geluk door de ogen van de inwoner uitbeeldt.
Je kunt meedoen door uiterlijk 1 december een foto in te sturen met daarbij een korte uitleg. Dit doe je via de website van de gemeente. De tien mooiste inzendingen worden op canvas gedrukt. Deze worden vervolgens tentoon gesteld tijdens de nieuwjaarsreceptie. Daar wordt ook meteen de winnaar bekend gemaakt. Deze winnaar ontvangt een mooi, lokaal streekproductenpakket.