Welke inwoner van GO verdient een bijzondere lunch?

11 okt 2023, 7:57 Gemeente
meal 1017732 1920
Afbeelding van Jean-Alain Passard via Pixabay
De gemeente Goeree-Overflakkee bestaat dit jaar 10 jaar. Dat is een mijlpaal en moet gevierd worden! Dat gebeurt onder meer met een bijzondere lunch.
De gemeente staat op verschillende manieren stil bij deze mijlpaal. Zo was er al de oproep voor kinderen die in 2013 op Goeree-Overflakkee zijn geboren. En er is de fotowedstrijd die de gemeente heeft uitgezet om de bijzondere plekken van het eiland te ontdekken. Een derde viering is een feestelijke lunch met bijzondere mensen.
De lunch vindt plaats op donderdag 2 november bij Brasserie DOK16 op het Hernesseroord in Middelharnis. Voor deze lunch is de gemeente opzoek naar tien inwoners die wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Komt er al direct iemand bij je op? Die persoon die altijd voor iedereen klaarstaat, de probleemoplosser, gangmaker of verbinder? Draag deze persoon dan voor met een korte en vooral persoonlijke motivering. Dat kan tot en met zaterdag 21 oktober via de website van de gemeente . Doe dit onder het kopje ‘Jubileumlunch’.

Keuze

Het is aan de gemeente om tien van deze bijzondere gasten te selecteren. Daarnaast schuiven ook 10 medewerkers van de gemeente en 10 raadsleden aan bij de lunch. De leden van het College van Burgemeester en Wethouders zijn ook aanwezig. De burgemeester verheugt zich er dan ook op om deze gasten te mogen ontvangen!