Aanmelding Rabobank Cultuurprijs gestart

Foto: Pixabay

De Rabobank Cultuurprijs is bestemd voor lokale kunstenaars op Goeree-Overflakkee en heeft als doelstelling om hen (op het eiland) in de schijnwerpers te zetten.

Eens in de twee jaar wordt de prijs uitgereikt en dit jaar mogen podiumkunstenaars dingen naar de eer en strijden om de titel.

Podiumkunsten
Onder podiumkunsten vallen alle uitingen op het gebied van muziek, theater, dans of cabaret. Kun(nen) jij (jullie) goed dansen, zingen, acteren, vertellen, instrumenten bespelen of iets ander laten zien op het podium? Meld je dan vanaf vandaag tot en met vrijdag 27 mei aan via www.goeree-overflakkee.nl/aanmeldencultuurprijs.

Aanmelden mag als individuele podiumkunstbeoefenaar maar ook als groep/organisatie. Het is ook mogelijk om iemand anders voor te dragen, het is dan wel van belang om duidelijk te motiveren waarom je deze persoon, groep of organisatie voordraagt.

Twee categorieën
De inschrijving en de nominatie van de deelnemers wordt verdeeld in twee categorieën: jong talent van 12 tot 21 jaar (dus tot en met 20 jaar) en talent van 21 jaar en ouder.

LEES OOK: Elise Tanis naar Internationaal Kampioenschap

Uitreiking
Op donderdag 10 november 2016 vindt de feestelijke uitreiking van de Rabobank Cultuurprijs plaats in het Prieel van de Staver in Sommelsdijk.

Samenwerking
De Rabobank Cultuurprijs wordt georganiseerd door Rabobank Het Haringvliet in samenwerking met de Culturele Raad en de gemeente Goeree-Overflakkee.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ada Overwater, beleidsadviseur Erfgoed en Cultuur, via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: [email protected].

Reacties