Vaarwel 2015, hallo 2016!

Foto: Sam Fish

De gehele redactie wenst iedereen een geweldig nieuw jaar toe.

2015 was een jaar vol nieuws. Zowel goed nieuws als slecht nieuws, maar zo gaat dat. Een jaar kent nu eenmaal voor iedereen hoogte en diepte punten.

Zo mocht burgemeester Grootenboer terug haar taken vervullen, maar moesten we afscheid nemen van wethouder Koningswoud. De Schoenenreus ging failliet en liet een grote ravage achter en de Van Haren werd met nog een paar panden tot op de grond verwoest. Is die poes eigenlijk ooit nog terug gevonden?

Ons mooie eiland haalde in 2015 ook een aantal keer het landelijke nieuws, met de vrijlating van een aantal zeehondjes, het vertrek van de melkboer in Oude-Tonge en een duurzaam tripje naar Parijs. Ook schudden we Nederland wakker met een homo-rel die aantoont dat Nederland nog lang niet honderd procent tolerant is.

Maar ook voor Goeree-Overflakkee.nieuws.nl was het een geweldig eerste jaar. Met bijna 3000 likes op Facebook kunnen we stellen dat we een gezellige kennismaking achter de rug hebben op Flakkee. En we kunnen alleen maar hopen dat 2016 nog meer leuk en positief nieuws met zich mee brengt. Want wie wil dat nou niet?

Reacties

Cookieinstellingen