Shop till you drop

Foto: Expduskerk

Vrijdagavond 6 november en zaterdag 7 november staat de Exoduskerk, Dorpsweg 97 te Sommelsdijk weer in het teken van haar jaarlijkse “Ontmoetingsdagen” met grote rommelmarkt.

Het zijn altijd dagen van onderlinge saamhorigheid, betrokkenheid en kennismaking. Evenals de voorgaande jaren zal ook dit jaar het kerkgebouw bruisen van veel activiteiten. Ook buiten de kerk zullen deze dagen niet ongemerkt voorbijgaan door vrijdag en zaterdag verkoop van oliebollen en zaterdag verkoop van vis.

LEES OOK: Dit is er deze week te doen in het Diekhuus

In de kerk is een grote rommelmarkt, met o.a. een groot assortiment antiek, huishoudelijke apparatuur, audio,  kleinmeubelen, curiosa, speelgoed, glaswerk, bloempotten, kerstspullen met, zoals het er nu uitziet, zaterdagmorgen nieuwe voorraad. De boekenmarkt is veelzijdig en uitgebreid en hoort tot een van de grootste van Goeree-Overflakkee.

Het aanbod 2e handskleding dames-, heren- en kinderkleding, ongeacht leeftijd, maat en merk, kunt u niet ongemerkt voorbij lopen. De selectie vooraf is scherp, ook hier is het motto “kwaliteit”. De kleding is gesorteerd, gewassen en gestreken, zodat de koper voor een leuke prijs hier zijn slag kan slaan.

Verder is er een handwerkkraam, kunt u uw geluk beproeven bij het rad van avontuur en is er fruit, geitenkaas, groente, advocaat en niet te vergeten de heerlijke kruukplaetjes te koop.

LEES OOK: Cubaanse ambassadeur op bezoek

Voor de kinderen is er een grote enveloppenkraam, diverse jeugdactiviteiten zoals schminken en knutselen en voor de iets oudere jeugd zijn er ook activiteiten op vrijdagavond. Bent u uw zomercoupe zat? Of gewoon toe aan een knipbeurt? Kom naar de gediplomeerde kapsters in de kapsalon en laat bijvoorbeeld uw man ondertussen een voetreflex massage ondergaan.

Tijdens de Ontmoetingsdagen wordt er een E-reader weggeven. Deze gratis verloting is eenvoudig. In de kerk vult u een gratis lot in en deponeer dit in de daarvoor bestemde bus. Op de zaterdagmiddag omstreeks 15.00 uur wordt deze trekking verricht. Er is slechts één verplichting, de winnaar moet persoonlijk aanwezig zijn bij de trekking.

Op zaterdag 7 november wordt er onder deskundig oog verse en gebakken platvis verkocht. De verkoop hiervan is vanaf 9.00 uur. Mocht het u allemaal te veel worden, aan de inwendige mens is ook gedacht. In de ruime koffiecorner kunt u genieten van een kopje koffie met gebak of een heerlijke verfrissing.

LEES OOK: Kansen voor het oosten van GO

Ook dit jaar zal 5% van de netto opbrengst geschonken worden aan een door de diaconie te benoemen eilandelijk doel. Het resterende deel van de opbrengst zal besteed worden aan visuele middelen in de kerk.

De openingstijden zijn op vrijdagavond 6 november van 19.00 – 21.30 uur en op zaterdag 7 november van 10.00 – 16.00 uur, op beide dagen bent u van harte welkom in de Exoduskerk, Dorpsweg 97 te Sommelsdijk. In de week voorafgaand kunt u uw rommelmarkt spullen inleveren tot uiterlijk donderdagavond. Hopelijk tot ziens op de Ontmoetingsdagen van de Hervormde Exodus Gemeente PKN.

Reacties

Cookieinstellingen