Deze week in het Diekhuus

Foto: Diekhuus

Er is elke week een hoop te doen in het Diekhuus en deze week staat er ook weer genoeg op de planning!

Deze week draaien er meerdere films en staat er een gezellige rommelmarkt op het menu.

The Judge
Op woensdag 28 oktober draait in de Rabobankzaal om 20.00 uur de film The Judge van regisseur David Dobkin. Kaarten hiervoor kosten € 7,- aan de kassa (leden en CJP € 5,50) en zijn € 0,50 goedkoper als je van tevoren reserveert via de website van het Diekhuus.

Hank Palmer is een bekende advocaat uit de grote stad. Hij keert terug naar zijn geboortedorp waar zijn vader, de rechter van het dorpje, verdacht wordt van moord. Ondanks het feit dat Hank van zijn vader vervreemd is geraakt gaat hij toch op zoek naar de waarheid en ondertussen haalt hij de banden met zijn familie opnieuw aan.
(bron: MovieMeter)

LEES OOK: Kansen voor het oosten van Flakkee

Mommy
De dag erna, op donderdag 29 oktober, draait de film Mommy van regisseur Xavier Dolan. Kaarten hiervoor kosten € 7,- aan de kassa (leden en CJP € 5,50) en zijn € 0,50 goedkoper als je van tevoren reserveert via de website van het Diekhuus. Ook deze film begint om 20.00 uur.

Een weduwe heeft als alleenstaande ouder de taak om voor haar moeilijk opvoedbare, gewelddadige zoon te zorgen. Ze vindt daarbij steun wanneer een mysterieuze buurvrouw zich in het huishouden van de twee begint te nestelen. Deze vrouw geeft de moeder de ondersteuning die ze nodig heeft.  (bron: FilmService)

LEES OOK: Halloweenfeest in het JAC

Jong en Veelbelovend
Jan Rot speelt op vrijdag 30 oktober zijn voorstelling Jong en Veelbelovend – Mijn jaren ’70 in de Rabobankzaal van het Diekhuus. Kaarten hiervoor kosten aan de deur € 17,50 en op de website van het Diekhuus kan er gereserveerd worden voor € 16,50 (met eetarrangement € 42,50). De show begint om 20.15 uur, het diner wordt geserveerd om 18.00 uur.

In een serie nieuwe liedjes keert ‘de langste zanger van Nederland’ terug naar zijn jeugd en de beslissende wendingen in het leven: de eerste zelfgespaarde voetbal, de eerste keer verliefd en natuurlijk de eerste keer op het podium: “Zeker van frontman Jan Rot zullen we in de toekomst meer gaan horen.”

Bij deze voorstelling is het mogelijk vooraf in de gezellige foyer van het Diekhuus te dineren. Het eetarrangement wordt verzorgd door Bij Elles. Bij Elles staat voor eerlijk en lekker eten; er wordt zoveel mogelijk met biologische producten uit de streek gewerkt die worden omgetoverd in heerlijke, verrassende gerechten. Het eetarrangement maakt uw avond dus compleet met lekker en bijzonder eten. Het eetarrangement kost € 26,00 per persoon.
Aanvang met eetarrangement 18.00 uur.

LEES OOK: Internationale duurzaamheidsconferentie op GO

Rommelmarkt
Op zaterdag 31 oktober is in zaal 6 van het Diekhuus een gezellige rommelmarkt. De zaal staat vol met verkooptafels waar van alles te vinden is; speelgoed, boeken, kleding, sieraden, noem het maar op! De rommelmarkt is te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. 

Reacties