Makkelijker kan bijna niet!

Foto: Goeree-Overflakkee

In het kader van de branding van Goeree-Overflakkee en het bundelen van informatie is er één landingspagina voor Goeree-Overflakkee ontwikkeld: www.goeree-overflakkee.nl.

Via deze landingspagina worden inwoners en bezoekers doorgeleid naar pagina’s met tal van informatie over de regio. Wil je weten wat er allemaal te doen is op Goeree-Overflakkee? Wil je er wonen, zoek je een (ander) huis of een baan in de buurt? Of wil je informatie van de gemeente? Ga vanaf nu naar www.goeree-overflakkee.nl, de digitale portal van Goeree-Overflakkee.

Via de landingspagina wordt doorgelinkt naar de websites van de gemeente, de VVV, de woonsite Huizen op Flakkee en de banensite Banen op Flakkee. De landingspagina werd op dinsdagmiddag 7 juli officieel gelanceerd door wethouder Arend-Jan van der Vlugt. “Alle informatie voor inwoners en bezoekers is nu op één digitale plek te vinden in de stijl van Goeree-Overflakkee mijn eiland. Een resultaat om trots op te zijn!”vertelt wethouder Arend-Jan van der Vlugt enthousiast. “Het is ook een mooi voorbeeldproject dat tot stand is gekomen door de samenwerking met en tussen verschillende ondernemers en maatschappelijke partijen op ons eiland.”

Lees ook: Van Weel-Bethesda en Maasstad Ziekenhuis slaan de handen ineen

Huizen op Flakkee
Huizen op Flakkee is een initiatief van Adviesgroep de Vogel en Estate Invest B.V. Jan Peter Robijn van Adviesgroep De Vogel licht toe: “Op www.huizenopflakkee.nl wordt het gehele woonaanbod op Goeree-Overflakkee op één plaats overzichtelijk verzameld. Het aanbod bestaat uit zowel koop-, huur-nieuwbouw-, als recreatiewoningen. De website biedt daarnaast handige zoekopties. Zo helpen wij potentiële kopers om eenvoudiger hun droomhuis te vinden. Samen met alle partners zijn wij trots op het resultaat: het woonplatform van Goeree Overflakkee.” Enkele lokale ondernemers waren bij het horen van de plannen van De Vogel en Estate Invest direct erg enthousiast. Bouwcenter Esselink, Delta Techniek, Schuring & Benschop Notarissen en Tieleman Keukens hebben zich dan ook aangesloten als partner van Huizen op Flakkee. Hetzelfde geldt voor makelaar Het Huis van Jansen en woningbouwverenigingen Beter Wonen, Fides Wonen en Woongoed GO.

Banen op Flakkee
De site Banen op Flakkee is ontwikkeld door Banenrijk Limburg. Zij kregen de opdracht van CuraMare, Coas Software systems B.V., XSARUS, CSG Prins Maurits, Tieleman Keukens en de gemeente Goeree- Overflakkee. “Samen met andere werkgevers op het eiland vinden we het van belang om de regio vitaal te houden. Een helder overzicht van de werkgelegenheid helpt hierbij. Het trekt nieuwe inwoners aan, maar zorgt er ook voor dat mensen op dit prachtige eiland kunnen blijven wonen én werken”, geeft Wim Driese van Curame aan.

Lees ook: Steun Kika, bingo mee!

Goeree-Overflakkee mijn Eiland
De landingspagina is in stijl van ‘Goeree-Overflakkee mijn eiland’ vormgegeven. Op deze manier is er een duidelijke branding van Goeree-Overflakkee. De campagnestijl Goeree-Overflakkee mijn eiland wordt namelijk ook gebruikt ter ondersteuning van EilandMarketing (branding van Goeree-Overflakkee) en diverse projecten en evenementen. De campagnestijl vervangt NIET de huisstijl en het logo van de gemeente. Het is de bedoeling dat duizenden mensen via www.goeree-overflakkee.nl kennismaken met de regio Goeree-Overflakkee.

Reacties