Chat in het iCafé met kamerlid Judith Thielen

Archieffoto eerder iCafé van de VVD
Foto: PR VVD Goeree-Overflakkee

De VVD Goeree-Overflakkee en VVD Voorne slaan de handen weer ineen voor een online event. Dit keer vindt het plaats op vrijdag 26 juni.

Persbericht VVD Goeree-Overflakkee

De Nederlandse arbeidsmarkt verandert razendsnel. Dit heeft gevolgen voor iedereen, of je nu werknemer of werkgever bent. De uitdaging is om met elkaar tot een moderne arbeidsmarkt te komen. Thema’s als pensioen, aansluiting onderwijs en praktijk, toegang tot de arbeidsmarkt en behoud van werk in de corona-crisis zijn een aantal die besproken worden.

Bijeenkomst

De bijeenkomst is op vrijdag 26 juni van 20.00 tot 21.30 uur. Bij deze tweede online bijeenkomst kan er gepraat worden met Tweede Kamerlid Judith Thielen. De hoofdvraag voor deze avond is ‘Wat is de invloed van corona op de toekomstige Nederlandse arbeidsmarkt?’.

Thielen gaat hier meer over vertellen en beantwoordt daarnaast meer vragen over de arbeidsmarkt. Wil je erbij zijn, een vraag stellen of gewoon meeluisteren? Dat kan! Meld je aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Na aanmelding ontvang je meer informatie.