In april gaat de N57 ’s nachts even dicht

Foto: Pixabay; MableAmber

In april wordt er onderhoud gepleegd aan de N57. Daardoor zijn gedeelten van de rijksweg ’s nachts in beide richtingen afgesloten voor verkeer.

Het onderhoud wordt uitgevoerd door Vermeulen Groep. Zij gaan werken aan de openbare verlichting en de damwanden. Dat meldt gemeente op haar Facebookpagina.

Onderaan dit bericht staat een tabel. Daarin is makkelijk te zien wanneer welk deel precies dicht is en hoe lang het gaat duren. Omleidingsroutes worden ter plaatse aangegeven. Verder zullen er ook verkeersregelaars ingezet worden. Zij gaan het verkeer leiden tussen Goedereede en Ouddorp.

Geluidsoverlast

Tijdens de werkzaamheden kan het zijn dat er wat geluidshinder is voor omwonenden. Dit komt door het gebruik van onder andere en vrachtwagen met kraan. Deze moet de platenbaan legen. Ook wordt er gebruik gemaakt van een minigraver, een hoogwerker en een bus.
Vermeulen Groep heeft een ontheffing ontvangen van de gemeente voor de geluidshinder. Voor vragen of klachten over de werkzaamheden kun je dan ook bij Vermeulen Groep terecht. Dit kan door te mailen naar [email protected].

De geplande werkzaamheden kunnen uitgesteld of afgelast worden.