Collecterooster Goeree-Overflakkee november

Foto: PR Hersenstichting Nederland

Het is altijd maar weer een vraag of de collecte aan de deur échte collecte is. Dan is het handig om een lijstje paraat te hebben. Daarom publiceren we elke maand een overzichtje van de komende collectes.

Door Sam Fish

Het volledige jaarrooster is makkelijk te vinden op www.cbf.nl. Hier op Goeree-Overflakkee.Nieuws.nl plaatsen we gewoon elke maand een duidelijk overzicht. Met deze aankondiging weet je dus precies of, waar en welke collectanten er aan de deur kunnen komen.

Collecteren

Voor november staan er een aantal collectes op het programma. Voel je niet verplicht de deur te openen als het buiten al donker is. Als je het niet vertrouwt, neem dan geen risico.

Alzheimer Nederland

Van zondag 3 tot en met zaterdag 9 november wordt er gecollecteerd door Alzheimer Nederland. Dat is een stichting die zich inzet voor mensen met Alzheimer of andere vormen van dementie. Ruim 21.000 landelijke collectanten halen deze week geld op voor een toekomst zonder dementie.

Het gehandicapte kind

De stichting Het Gehandicapte Kind komt aan de deur van zondag 10 tot en met zaterdag 16 november. Deze stichting stimuleert en subsidieert initiatieven voor kinderen met een handicap. Ook zijn ze altijd aan het kijken naar de ontwikkeling van nieuwe initiatieven.

Nationaal MS Fonds

Van zondag 17 tot en met zaterdag 23 november komen er collectanten aan de deur voor het Nationaal MS Fonds. Zij strijden voor een beter leven voor mensen met MS. Ze financieren onderzoek naar betere behandelmethoden en uiteindelijke genezing.

Leger des Heils Fondsenwerving

De laatste collecte van november is die van het Leger des Heils. Zij komen aan de deur van zondag 24 tot en met zaterdag 30 november. Het Leger des Heils zorgt voor mensen aan de onderkant van de samenleving.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0