Gemeente GO op 50+ Beurs in Utrecht

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee presenteert zich weer op de 50PlusBeurs in Utrecht. De beurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve 50-plussers.

Er zijn 550 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen op het gebied van wonen, werken, ontspanning, vrije tijd en recreëren. Een perfecte gelegenheid om het eiland Goeree-Overflakkee wederom te positioneren en te presenteren. De bezoekers krijgen in de stand informatie over het mooie eiland Goeree-Overflakkee in al haar facetten.

In de Goeree-Overflakkee mijn eiland! stand vertellen leden van het promoteam, diverse ondernemers en vertegenwoordigers van attracties en musea enthousiast over het eiland. Geïnteresseerden kunnen zich bovendien inschrijven voor de digitale nieuwsbrief over Goeree-Overflakkee.

Smaak van het eiland
In de stand krijgen bezoekers de smaak van het eiland mee. Zij kunnen speculaas van De Ruiter, kaas van de Geitenboerderij De Mekkerstee en bier van Solaes proeven.

Samenwerking
De Goeree-Overflakkee mijn eiland stand op de 50PlusBeurs is een samenwerking van EilandMarketing Goeree-Overflakkee, Geitenboerderij De Mekkerstee, VVV Goeree-Overflakkee,  Zeehondenopvang en Expo A Seal, Bakkerij Bienefelt, Camping ’t Anker, Solaes Bier en het Streekmuseum.

LEES OOK: Maak kennis met de geschiedenis van Goeree-Overflakkee

Met korting naar de beurs
Interesse om de beurs en de stand van Goeree-Overflakkee mijn eiland! te bezoeken? Maak dan gebruik van de speciale Goeree-Overflakkee korting in de voorverkoop. U betaalt dan maar € 9,50 per persoon (i.p.v € 17,50) voor een beursbezoek. Wilt u een combiticket voor de beurs & show dan betaalt u € 24,50 per persoon (i.p.v. € 35).

U hoeft géén bestelkosten te betalen. Bestel uw tickets online met actiecode: GOEREE via www.50plusbeurs.nl. Telefonisch bestellen kan via 026 377 97 36 (geef dan de actiecode door).

Meer informatie
De 50Plusbeurs is van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 september geopend van 10.00-17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.50plusbeurs.nl

Reacties