Digi-cafe in Bibliotheek Middelharnis

Foto: Pixabay; StartupStockPhotos

Vanaf april kun je iedere vrijdagmorgen tussen 10 en 12 uur met al je computer- en andere digitale vragen terecht bij het Digi-cafe in Bibliotheekvestiging Middelharnis.

Technische vrijwilligers helpen je op weg bij bijvoorbeeld: het overzetten van foto’s van een digitale camera naar een laptop, het downloaden van een formulier of het maken van mappen op je computer. Maar ook als je graag een spelletje wilt spelen op je tablet (en geen idee hebt hoe het werkt), Skype wilt uitproberen of een foto via email wilt versturen ben je bij het Digi-café op de juiste plaats.

Wat is het Digi-café NIET?
Bij het Digi-café kunt u NIET terecht voor reparaties aan defecte computers of andere digitale apparaten, online bankieren en andere privacy-gevoelige zaken.

Samen weet je meer dan alleen!
Het Digi-café werkt onder het concept: Samen weet je meer dan alleen. In het Digi-café zijn vrijwilligers aanwezig met feeling voor technische zaken, maar hebben misschien niet op iedere vraag een antwoord. Door vragen met elkaar te delen kan vaak toch een bevredigend antwoord aan de vragende partij worden gegeven. Daarom…ook als u geen vrijwilliger bent, geen specifieke vraag heeft, maar wel geïnteresseerd bent in computers en andere digitale apparaten; schuif aan in het Digi-café. U zult versteld staan van uw eigen en andermans kennis! De koffie staat klaar!

LEES OOK: Het coalitieakkoord is ondertekend!

Neem uw eigen apparatuur mee
Bij het Digi-café wordt alles in het werk gezet om uw digitale vragen op te lossen. Omdat elke computer/tablet/camera weer anders is; breng zoveel mogelijk uw eigen apparatuur mee.

Samenwerking
Het Digi-café is een samenwerking tussen Stichting ZIJN en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en wordt ondersteund door een enthousiast vrijwilligersteam.

Ook als vrijwilliger aan de slag? Meld u op vrijdagmorgen bij het Digi-café!

Reacties

Cookieinstellingen