Uitvoeringen van het Muziekgebouw GO

Foto: PR Muziekgebouw GO

Meerdere keren per jaar krijgen de leerlingen van het Muziekgebouw GO gelegenheid een concert te geven voor publiek. Optreden in een zaal en spelen voor publiek vormen, evenals samenspel, een waardevolle toevoeging aan de muziekopleiding bij het Muziekgebouw.

Ook is het een mooie gelegenheid voor u of uw kind om te komen kijken en luisteren of het bespelen van een instrument ook iets voor u is!

Op vrijdagavond 20 april is het de beurt aan de pianoleerlingen van de docenten Piet Westhoeve, Paul Stark en Eline de Gast in de prachtige Rabobankzaal van het Diekhuus.

Van beginners tot gevorderden zullen hun muziekstukken, zowel licht en klassiek, op de piano laten horen. Verschillende stukken uit de methodeboeken van Hall Leonard zullen gespeeld worden. Ook wagen al een aantal leerlingen zich aan het ‘echte’ pianorepertoire. Rebekka van Rossum speelt het stuk ‘I Giorni’ van de Italiaanse componist Einaudi, muziek op bij weg te dromen! Lucas Groeneboom speelt de opgewekte Arabesque van de Duitse componist Friedrich Burgmüller. Ook speelt Florens Kardux een aantal prachtige liederen op de piano, waarbij er zelfs op twee piano’s in canon gespeeld zal worden. Ook komt er bekende muziek langs van de film Amélie en het prachtige en bekende stuk ‘River flows in you’.

Aanvang is 19:30 uur, toegang is gratis. Het is een concert met pauze.

LEES OOK: Muziek maken met peuters

Op zaterdag 21 april wordt er een voorspeelmiddag gehouden op een unieke plaats.  We gaan met de leerlingen van Inge Kegel-Verbraak en André Leer op deze mooie middag naar theetuin ‘De Overkant’ in Ouddorp. Zo kunt u van de leerlingen op saxofoon en klein koper genieten en ondertussen van het lekker voorjaarsweer op deze prachtige locatie.

U kunt luisteren naar de enthousiaste beginners en naar gedreven gevorderden. Van klassiek tot modern, solo en trio’s. De leerlingen hebben er hard voor geoefend het hele jaar, dus u bent van harte uitgenodigd om ze aan te moedigen!

Dit concert begint om 13.30 uur en de toegang is gratis.

Reacties