Apenkoppen gezocht voor kindermiddag

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Strandtheater Houten Kaap lanceert vanaf maart de Houten Aap, een actieve middag voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar.

Elke woensdag kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur naar de Houten Kaap in Ouddorp komen voor knutselworkshops, kinderfilms, zang- of theaterlessen, schminken, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga. Iedere week wordt er een andere activiteit of workshop aangeboden.

Spelenderwijs worden de kinderen aangezet tot creatieve uitdagingen, maken zij kennis met techniek of werken zij aan hun culturele ontwikkeling door middel van leuke opdrachten onder professionele begeleiding. Het programma varieert van het maken van houten beelden en strandkunst tot het opvoeren van een toneelstuk waarbij natuurlijk gebruikt gemaakt wordt van het grote podium, de muziekinstallatie en de mooie spots van het theater. Wil je weten wat we komende week gaan doen, kijk dan op houtenkaap.nl.

LEES OOK: Genoeg te doen op Goeree-Overflakkee!

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene. Aanmelden voor de Houten Aap van woensdag 7 maart kan nu via [email protected]. Wees er snel bij want vol=vol.

Reacties