Deze week op Goeree-Overflakkee

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons.

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Breicafé Den Bommel
Woensdag 28 februari a.s is het weer zover, dan zijn alle brei- en haaklustigen van Den Bommel en omstreken welkom in Bommelstee, Schaapsweg 34, Den Bommel.

Inloop van 19.30 – 22.00 uur. Entree € 1,75 is inclusief 2x kopje koffie/thee. Ieder neemt zijn/haar eigen materiaal mee. Nog nooit een breinaald vastgehad? Er is altijd wel iemand om je op weg te helpen. Jong en oud zijn van harte welkom! Voor informatie kun je terecht bij Carla Gebraad 611397.

Dit is een activiteit van Stichting ZIJN.

Filmhuis: Het Verlangen
Woensdag 28 februari draait de Nederlandse film ‘Het Verlangen’ van regisseur Joram Lürsen in de Rabobankzaal van het Diekhuus. De film start om 20.00 uur.

Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman – hoe goed zijn boek ook is – weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Deze film is geschikt voor alle leeftijden genre: komedie

Stichting ZIJN – Diekhuus, Rabobankzaal – Beneden Zandpad 7 in Middelharnis
donderdag 28 februari 2018
€ 6,50 / Filmhuisleden en CJP € 5,00 / 20.00 uur
www.hetdiekhuus.nl

Kinderfilm in Houten Kaap
Op donderdag 28 februari kunnen kinderen in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp kijken naar de film Toen mijn vader een struik werd. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De film start om 15.00 uur en de entree bedraagt € 5,- per persoon.

De tienjarige Toda woont met haar vader in een bakkerij. Ze weet alles van taart en gebak en is dol op de trompetmuziek van haar vader. Wanneer haar vader onverwacht weggeroepen wordt om het land te verdedigen, staat Toda er alleen voor. Ze begint aan een spannende reis en onderweg weet ze steeds beter voor zichzelf op te komen. Via lieve vrienden, vreemde volwassenen, absurde situaties en nieuw vriendje, komt ze uiteindelijk in het land van haar moeder terecht. Maar zal ze haar ook vinden?

Filmhuis: Lady McBeth
Woensdag 1 maart draait de film Lady Macbeth van regisseur William Oldroyd in Filmhuis Middelharnis.

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld. Florence Pugh, Cosmo Jarvis, Naomi Ackie, Paul Hilton en Christopher Fairbank spelen de hoofdrollen in het speelfilmdebuut van William Oldroyd naar het boek Lady Macbeth uit het district Mtsensk van Nikolaj Leskov.

Deze film is geschikt voor 12 jaar en ouder / genre drama

Stichting ZIJN – Diekhuus, Rabobankzaal – Beneden Zandpad 7 in Middelharnis.
woensdag 1 maart 2018
€ 6,50 / Filmhuisleden en CJP € 5,00 / 20.00 uur
www.hetdiekhuus.nl

Reacties