Sla maar raak Flakkee

Foto: PR Muziekgebouw GO

In navolging van de succesvolle slagwerkdag, georganiseerd door de slagwerkdocenten van het MuziekgebouwGO, vorig jaar in Ouddorp, komt er dit jaar weer een nieuwe editie!

Het gratis slagwerkfestival ‘Sla maar raak Flakkee’ vindt plaats op zaterdag 3 Maart 2018 in de Melishof te Melissant. De dag start rond 10.00 uur en begint dan met de grote groep. Daarna splitsen alle slagwerkers in drie niveau’s en gaat iedereen actief met de drie slagwerkdocenten aan de slag met afwisselende workshops. De slagwerkdocenten, Sander Berkvens, Michiel Buijsse en Anno Appelo, hebben al vaak grote successen geboekt met het slagwerkfestival hier op het eiland, maar ook daarbuiten, dus dit belooft weer een slaand succes te worden!

Er wordt gewerkt aan Zuid-Amerikaans slagwerk, er is veel aandacht aan samenspel en andere slagwerkonderwerpen. Aan het eind van de dag, zo rond een uur of vier, is er een eindpresentatie waar iedereen voor uitgenodigd is.

LEES OOK: Binnenkort in het Diekhuus

Het belooft een ontzettend leuke dag te worden met veel lol en dingen die je op slagwerk niet eens verwacht. Álle slagwerkers van het eiland zijn welkom, hoe meer hoe beter. Voor lunch en drinken wordt gezorgd tegen een kleine vergoeding. Trommel al je vrienden op, want deze te gekke dag mag je natuurlijk niet missen!

Opgeven en inschrijven kan via docent Anno Appelo; [email protected]. Vermeld je naam, je leeftijd, je niveau en eventueel je vereniging.

Reacties