Trouwinspiratie in het Nieuwe Prieel

Foto: PR SRGO/Happy Music

Vrijdag 19 januari was er alle ruimte voor romantiek en liefde tijdens de beurs ‘Trouwen op Flakkee’ in de Staver te Sommelsdijk.

De beurs werd georganiseerd door Happy Music in combinatie met Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee. Ruim twintig huwelijk gerelateerde bedrijven kregen de kans om zich te presenteren op geheel eigen wijze. Van country tot modern, alle soorten bruiloften waren vertegenwoordigd en kregen hun eigen plek in het geheel.

De beurs, die dit jaar voor de derde keer werd georganiseerd, was het een groot succes. Veel aanstaande bruidsparen kwamen ideeën opdoen en ondernemers ontmoeten om hun grote dag te verwezenlijken.

LEES OOK: Bereik de Flakkeeënaar met een advertorial!

Op de diverse vestigingen van SRGO bestaan er verschillende mogelijkheden om te trouwen, het diner te verzorgen of een feest/receptie te organiseren. Directeur Lesly Wolters vindt het dan ook belangrijk om naast het sportieve onderdeel van het werk van SRGO ook ruimte te geven aan dit soort evenementen. “Zowel de beurs van afgelopen vrijdag als de bruiloften die we mogen helpen organiseren zijn een bijzonder onderdeel van ons werk. Het is prachtig om bij te mogen dragen aan de mooiste dag van het (aanstaande) bruidspaar.”

Reacties