Prijzen voor De Lage Werf

Foto: PR Camping De Lage Werf

Op maandag 15 januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Bij deze prijsuitreiking heeft Camping De Lage Werf in Zuidzijde een Gouden Zoover Award in ontvangst mogen nemen.

Gedurende het hele jaar 2017 zijn er 57 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie, De Lage Werf heeft hierbij een 9,3 gescoord! Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen.

“We zijn ontzettend trots en blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award,” laat een trotse Miranda Buys, eigenaresse van Camping De Lage Werf, weten.

LEES OOK: Er is deze week weer een hoop leuks te doen in het Diekhuus

Oranje en Gouden Awards
De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Camping De Lage Werf, winnaar regio Zuid-Holland, mag zich met trots de beste in de regio noemen.

“Als je dan zelfs ook nog een award wint voor Beste Camping in de regio Zuid-Holland ben je helemaal sprakeloos,” zegt Miranda Buys.

Camping De Lage Werf
Camping De Lage Werf is een kleinschalige, rustige camping. De camping is gelegen net buiten Den Bommel in het gehuchtje Zuidzijde. De camping is een lusthof met veel groen en ruime plaatsen. De camping is voorzien van een modern verwarmd sanitair gebouw, kleine speeltuin en speelveldje met trampoline en nog veel meer voor de kinderen. De camping heeft vaste-, seizoens- en losse plaatsen, dus voor ieder wat wils.

De camping ligt aan verschillende fiets en wandelroutes en nabij het Haringvliet en Grevelingenmeer waar verschillende waterport mogelijkheden zijn. Rust, ruimte en gezelligheid.

LEES OOK: Windpark Battenoert betaalt € 70.000,- rente

De Zoover Awards
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen. In januari 2018 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Reacties