Ouddorp Duin heeft vol programma voor herfstvakantie

13 okt 2023, 9:56 Entertainment
lampion sint maarten
Van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 29 oktober is het herfstvakantie en kun je je uitleven bij Ouddorp Duin!
Er is een vol programma met activiteiten voor de hele familie. Van een sportdag georganiseerd samen met het Sportteam GO tot aan voorstellingen en een FIFA toernooi.
Vanaf zaterdag 14 oktober kun je weer boogschieten op het nieuwe grote veld naast het restaurant Bij Marc. Ook is het weer mogelijk om te slootje struinen. Dan ga je met schepnetjes en emmers kijken wat er allemaal in de slootjes leeft. Een dag later is er een herfst- en griezelmiddag. Je kunt dan spookhuizen bouwen, nepwonden maken en meedoen aan de chocoworkshop. Misschien kom je ook wel een paar heksen tegen!

Kinderboekenweek

Dinsdag 17 oktober staat in het teken van de afsluiting van de Kinderboekenweek. In de ochtend is de voorstelling Sjakie en Jopie. Daarna organiseert de bibliotheek een Kinderboekenweekfeest in de theaterzaal. Er staat dan een bezoek van de Gruffalo op het programma. Maar er is ook een kinderdisco, je kunt knutselen en er worden suikerspinnen uitgedeeld.
’s Avonds is er de jaarlijkse lampionnenoptocht. Op donderdag 26 oktober is er nog een lampionnenoptocht.

Sportdag

Op woensdag 18 oktober is er een grote sportdag op het plein van Ouddorp Duin. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met Sportteam GO. Ook de pumptrack, het sportveld en het strand worden bij deze sportdag betrokken. Zo kun je surfen en powerkiten en er is een panna- en basketbaltoernooi. Ook zijn er stepclinics en kun je meedoen met archerytag en boogschieten. Kortom er is genoeg te doen!
Op zondag 22 oktober is er een ander soort sport te beoefenen. Dan staat namelijk het FIFA toernooi op het programma. Let op, hiervoor zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Creatief bezig

Op donderdag 19 oktober komt Cris Vaudo langs voor een schilderworkshop. Dit keer staat de schilder Matisse centraal. Diezelfde middag komt de Kunstbus langs en kun je herfstige knutsels maken. In de avond kan je weer mooie prijzen winnen bij de familiebingo.
Zaterdag 21 oktober knutselen we met Pakje Plezier een boomhut en kan je in de avond de strijd aan gaan met andere families tijdens de FamiliePubquiz. In de tweede herfstvakantieweek kan je een spookhuis bouwen en hutten bouwen met Palènpa op woensdag 25 oktober.
De herfstvakantie wordt op zaterdag 28 oktober afgesloten met een super spannende spooktocht!
Meer informatie over alle activiteiten is te vinden op de website van Strandtheater Houten Kaa p. Daar kun je je ook meteen inschrijven!