Dit is de Bestseller Top 60 van week 25 in 2023

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 25 in 2023.

Voor de tweede week op rij een nieuwe nummer 1 voor de Bestseller 60. Deze week staat niemand minder dan schrijfster Karin Slaughter bovenaan de lijst. Haar nieuwe boek ‘Na die nacht’ is op de nummer 1 positie binnengekomen deze week. Daarmee heeft ze ‘Jouw krachtige brein’ van Charlotte Labee naar de tweede plek verstoten. Het laatste deel van de Zeven Zussen sluit de top 3 deze week af.

En dan is er ook nog een mooie stijger. Op plaats 7 vinden we namelijk het boek ‘Totaal 2’ van Marcel van Roosmalen. Dat boek staat deze week voor de vijfde keer in de Bestseller 60, maar de afgelopen weken was deze niet in de top 10 te vinden. Vorige week stond dit boek nog op plaats 17 in de lijst.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Karin Slaughter – Na die nacht
  2. (1) Charlotte Labee – Jouw krachtige brein
  3. (2) Lucinda Riley & Harry Whittaker – De Zeven Zussen. Atlas
  4. (3) Charlotte Labee – Overprikkeld brein
  5. (4) Ilja Leonard Pfeijffer – Alkibiades
  6. (6) Samuel Bjørk – De terugkeer van Mia
  7. (17) Marcel van Roosmalen – Totaal 2
  8. (8) Hendrik Groen – Groeten uit Benidorm
  9. (5) Charlotte Labee – Brain food smoothies
  10. (10) Isabel Allende – De wind kent mijn naam

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen