Nieuw boek van Mirjam Kik gepubliceerd

Foto: Sam Fish

Op vrijdag 9 juni is het nieuwe boek van schrijfster Mirjam Kik uit Oude-Tonge verschenen. Het is een vervolg op haar boek ‘Uit Liefde’ dat vorig jaar verscheen.

Het nieuwe boek heet ‘Vrij! De wolfshifters vertrekken naar Moskou om een vriendin te helpen’. Mirjam schrijft verhalen die ze zelf graag zou willen lezen. Verhalen die je blij maken en waarin gewone karakters helden worden en zijn. Dit gezellige, maar ook spannende, fantasieboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. Het boek is verkrijgbaar via de website van Boekscout en kost € 21,99. Het boek bestaat uit 224 pagina’s en wordt in paperbackvorm uitgegeven.

Het verhaal

Op zoek naar de spionnen die Hans Petersen in verschillende packs heeft ondergebracht, vindt één van de vrienden van Pax zijn soulmate. Ze is een Red Sparrow en wil eruit stappen. Pax zou Pax niet zijn als ze haar daar niet bij zouden helpen. Dit brengt hen dwars door Europa via het Lycanrijk in de Siberische Taiga naar Moskou, naar het FSB, voormalig KGB, gebouw. Wederom maken ze weer nieuwe vrienden.

Over Mirjam

Mirjam Kik Pollemans (mei 1973) is getrouwd en moeder van twee grote jongens, een paar kipjes en een katertje. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd, van illustrator en communiceren met dieren tot mindfulness coach, maar ze leest het liefst de hele dag. Mirjam heeft verschillende verhalen geschreven die ze nooit afmaakte, tot ze ‘Uit Liefde!’ en twee vervolgverhalen schreef, waaronder nu ‘Vrij!’. Deze verhalen schreef ze als vanzelf, omdat het verhalen zijn die ze zelf zou willen lezen en besloot te schrijven, nadat ze weer boeken had gelezen die niet goed afliepen.

Door het plezier wat ze eraan beleeft, heeft ze intussen al zes boeken geschreven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen