Bommelstee komt met heus winterbal

Foto: Tamara - My Objective

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de feestdagen komen in een rap tempo dichterbij. En dus zijn ze bij de Bommelstee in Den Bommel al druk bezig met de voorbereidingen.

Op zaterdag 10 december is daar namelijk het Winterbal. En dat belooft een avond te worden die je niet wil missen. De zaal wordt versierd met prachtige winterse taferelen. En de organisatie pakt dit keer groot uit. Dus trek je feestelijke kleding aan en geniet van het winterbal!

Programma

Deze avond is er een hoop te beleven in de Bommelstee. Zo zijn er heerlijke hapjes voor iedereen en in de selfiebox kun je foto’s maken. Zo neem je de herinneringen aan deze avond gewoon mee naar huis. De hele avond wordt muzikaal ingevuld door een optreden van de Sing it! Sisters. Deze Flakkeese dames hebben stemmen waar je u tegen zegt. Die wil je dus echt niet missen. Ze brengen dan ook een repertoire dat alles omvat. Van kerst tot hedendaags, iedereen kan gaan genieten.

Tickets

Je komt binnen bij het winterbal met een ticket voor € 12,50 per persoon. Hier zitten alle hapjes bij in, dus je kunt lekker genieten. De zaal opent al om 19.00 uur en het feest begint om 20.30 uur. Feesten kan tot 01.00 uur en de tickets bestel je via de Facebookpagina van de Bommelstee.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen