Dit is de Bestseller Top 60 van week 25 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 25 in 2022.

Drie nieuwe binnenkomers in de top 10 van deze week, waarvan twee in de top 3. Zo is de nieuwe nummer één het boek ‘Gewetenloos’ van Karin Slaughter. De nummer 2 blijft voor het boek ‘Totaal’ van Marcel van Roosmalen. En de nummer drie is ook een nieuwe binnenkomer in de lijst. Dat is het nieuwe boek van M. J. Arlidge, ‘Kom eens gauw’.

De derde en laatste nieuwe binnenkomer van deze week is het boek van Karin Bloemen. Met haar boek ‘Granny Squares. Haken à la Bloemen’ komt ze deze week binnen op de tiende plaats. De grootste stijger deze week is ‘De grootste bank overval allertijden’ van Frank Krake. Dat boek stond vorige week op plaats 38, vandaag op plaats 5. En ‘Schaduwstad’ van David Baldacci stijgt deze week van 15 naar 9.

En voor het eerst in twee jaar staat het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ niet in de top 10. De laatste keer dat dit boek buiten de top 10 viel was in week 28 van 2020, dus bijna precies twee jaar geleden. Toen stond het boek op plek 12, deze week staat hij op plaats 13 in de top 60.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (-) Karin Slaughter – Gewetenloos
  2. (2) Marcel van Roosmalen – Totaal
  3. (-) M.J. Arlidge – Kom eens gauw
  4. (1) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  5. (38) Frank Krake – De grootste bankoverval allertijden
  6. (5) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  7. (4) Kelly Weekers – De kracht van keuze
  8. (6) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  9. (15) David Baldacci – Schaduwstad
  10. (-) Karin Bloemen – Granny squares. Haken à la Bloemen

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen