Dit is de Bestseller Top 60 van week 24 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 24 in 2022.

Vier stijgers deze week, waarvan de hoogste stijger op de tweede plek te vinden is. Die is terecht gekomen onder de altijd populaire Lucinda Riley. Het gaat om het boek ‘Totaal’ van Marcel van Roosmalen. Dat boek stond vorige week nog op de achttiende plek. De top 3 van deze week wordt afgesloten door een nieuwe binnenkomer, de enige in de top 10 deze week. Die eer is voor Francis van Broekhuizen met haar boek ‘Bij twijfel hard zingen’.

De drie andere stijgers zijn de hekkensluiters van de top 10 van deze week. Op nummer 8 is ‘Anders’ van Frans de Waal binnengekomen. Dat boek stond vorige week nog op plek 25 in de Bestseller 60. Daarna staat ‘Rateiland van Jo Nesbø op plaats 9, vorige week was dat nog plaats 14. En de nummer 10 is slechts één plekje gestegen vanaf de elfde plek. Dat is het boek ‘De mannen van Poetin’ van Catherine Belton.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Lucinda Riley – De geheimen van de kostschool
  2. (18) Marcel van Roosmalen – Totaal
  3. (-) Francis van Broekhuizen – Bij twijfel hard zingen
  4. (2) Kelly Weekers – De kracht van keuze
  5. (3) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  6. (4) Suzanne Vermeer – Roadtrip
  7. (5) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  8. (25) Frans de Waal – Anders
  9. (14) Jo Nesbø – Rateiland
  10. (11) Catherine Belton – De mannen van Poetin

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Cookieinstellingen