Dit is de Bestseller Top 60 van week 17 in 2022

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 17 in 2022.

Niet helemaal dezelfde top 3 deze week. Nummer 1 en 2 blijven onverslagen populair. Maar de derde plaats is voor een nieuwe binnenkomer. Op plek drie is het boek ‘Nu is het aan ons’ van Eva Rovers te vinden. Daarnaast zijn er nog twee nieuwkomers te vinden in de top 10 deze week.

Ook zijn er twee stijgers. Frank Krake en Hanneke de Zoete zijn deze week terug van weggeweest. ‘De Zoete Zusjes Moppenboek’ en ‘De grootste bankoverval aller tijden’ zijn terug in de top 10 te vinden. Daarmee staat Hanneke de Zoete twee keer in de top 10.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Marieke Lucas Rijneveld – Het warmtefort
  2. (2) Nicci French – De gunst
  3. (-) Eva Rovers – Nu is het aan ons
  4. (14) Frank Krake – De grootste bankoverval aller tijden
  5. (5) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes houden van Holland
  6. (9) Delia Owens – Daar waar de rivierkreeften zingen
  7. (7) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  8. (-) Jord Althuizen – Smokey Goodness Brand New BBQ
  9. (-) Cilla & Rolf Börjlind – De samaritaan
  10. (15) Hanneke de Zoete – De Zoete Zusjes Moppenboek

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen