Prachtige cheque van Jouw Marktkraam voor Kika

Foto: PR Jouw Marktkraam Ouddorp

Op vrijdag 12 november kregen Kika-ambassadeurs Kees Witte en Gerda Sjouken een prachtige cheque uit handen van Jouw Marktkraam in Ouddorp.

De opbrengst van 500 euro kram uit de goede doelenkraam van de winkel. De opbrengst van de spullen uit die kraam die verkocht worden, gaat naar een goed doel. Dit keer was dat Kika Goeree-Overflakkee. “De goede doelenkraam is gevuld met spullen van huurders die onverkochte spullen achterlaten,” legt Peter Grinwis uit. Hij is commercieel manager van de zaak in Ouddorp. “Die onverkochte spullen willen ze liever niet meer mee naar huis nemen als ze de kraam opzeggen. En op deze manier levert het nog een mooi bedrag op voor een goed doel.”

Een gevulde kraam 

Vrijwilligers Frits en Marieke zijn altijd druk bezig met het vullen van de goede doelenkraam. De opbrengst van deze cheque voor Kika komt vooral van een extra goede doelenmarkt van afgelopen zomer. Daarbij hebben diverse kraamhouders gezamenlijk voor de verkoop gezorgd.

Kika Kees is erg blij met de donatie en de inzet van de winkel. “Namens Kika en de kinderen voor wie we het doen, enorm bedankt!”

Unieke spullen 

Bij Jouw Marktkraam vind je naast nieuwe spullen ook zelfgemaakte artikelen. Ook zijn er altijd wel tweedehands pareltjes te vinden in de zaak. “Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar,” zegt Charlotte van der Linde. Zij is een van de vaste krachten van de winkel. “Het is echt een winkel om gezellig in te snuffelen. “Maar je kunt hier niet alleen winkelen, je kunt hier ook sparen. Met Piggy kun je bijvoorbeeld sparen voor kortingen en gratis artikelen.”

Wil je meer informatie over de spaaractie? Ga dan eens langs in de winkel.