Dit is de Bestseller Top 60 van week 40 in 2021

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Elke week publiceert de stichting CPNB een lijst van de 60 populairste boeken van dat moment. Dit is de lijst van week 40 in 2021.

Sloddervos is het nieuwe kinderboek van Dinand Woesthoff en Dore van Montfort. Hun boek komt deze week nieuw binnen op de zesde plek in de Bestseller top 60. En met hen nog drie andere boeken die meteen als bestsellers binnen zijn gekomen.

Het boek van de zanger van Kane is niet de hoogste nieuwe binnenkomer. Die eer is voor het receptenboek van Yvonne Lemmers. Zij komt binnen op de tweede plaats deze week. Daarmee staat ze net achter de populaire schrijfster Lucinda Riley. Charlie Mackesy sluit de top drie wederom af deze week.

De top 10 van de volledige lijst zie je hieronder.

De Bestseller 60

De lijst bestaat zoals gezegd uit 60 boeken. Die gaan we niet allemaal publiceren, we houden het bij de top 10. Wil je de volledige lijst van de top 60 bekijken? Dat doe je hier! Daar vind je overigens ook een beschrijving van alle 60 boeken.

  1. (1) Lucinda Riley – De liefdesbrief
  2. (-) Yvonne Lemmers – Grip op koolhydraten: snel & simpel, in 30 minuten op tafel
  3. (2) Charlie Mackesy – De jongen, de mol, de vos en het paard
  4. (5) Michael Pilarczyk – Je bent zoals je denkt
  5. (-) Yotam Ottolenghi & Noor Murad – Ottolenghi Test Kitchen: Shelf Love
  6. (-) Dinand Woesthoff – & Dore van Montfoort – Sloddervos
  7. (-) Julia Quinn – Bridgerton 8. Een man van stand
  8. (8) Lale Gül – Ik ga leven
  9. (3) Lex Kroon – Ik lach om niet te huilen
  10. (12) Paolo Cognetti – Het geluk van de wolf

Over Stichting CPNB

Stichting CPNB staat voor de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek. Hun doel is om het leven van mensen verrijken door hen meer boeken te laten lezen. Met inspirerende initiatieven laat de CPNB zien dat het lezen van boeken ontspanning, ontsnapping, verdieping en verrijking biedt. Zo stimuleren ze zoveel mogelijk mensen tot een gang naar boekhandel en bibliotheek. Bekende initiatieven van Stichting CPNB zijn De Nationale Voorleesdagen, Boekenweek, Zomerlezen, Boekenweek voor Jongeren, Kinderboekenweek en Nederland Leest.