Vijf inwoners Middelharnis strijden in Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker Fotografie

Een spannende strijd voor vijf inwoners van Middelharnis. Zij strijden op zondagavond 3 oktober om het grote geld in Miljoenenjacht.

De deelnemers nemen plaats in de studio en krijgen de kans om tot wel 5 miljoen euro te winnen. Of ze ook daadwerkelijk in de prijzen vallen, is op 3 oktober te zien. De uitzending start om 20.00 uur en is te zien op SBS6.

Eerder dit seizoen wil een andere inwoonster uit Middelharnis al in de prijzen. De 60-jarige Jeanet werd toen verrast door niemand minder dan Winston Gerschtanowitz. Hij bracht een cheque voor haar mee ter waarde van 116.000 euro.

In de studio

DE 68-jarige Fons is één van de gelukkigen die plaatsneemt in de studio. “Ik vind het leuk om een keer aanwezig te mogen zijn,” laat hij weten. “Ik laat het allemaal maar op me afkomen. Misschien heb ik een beetje geluk en ga ik met een prijs naar huis. In vind het in ieder geval mooi om mee te maken!”

Postcode Loterij Miljoenenjacht

De vijf inwoners van Middelharnis strijden niet alleen. Er zijn ook nog mensen aanwezig uit negen andere wijken uit heel Nederland. Eén van de 50 aanwezigen maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol. Zij spelen dan het ‘Gouden Koffer Spel’. Hierbij is de kans om een geldbedrag tot wel 5 miljoen euro te winnen.