116.000 euro valt in Middelharnis tijdens Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor de 60-jarige Jeanet uit Middelharnis. Winston Gerschtanowitz stond ineens bij haar op de stoep.

De presentator mocht Jeanet verrassen met 116.000 euro. Dat is hetzelfde bedrag als studiowinnaar Gayle uit Uithoorn won tijdens de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Het verrassingsmoment was live te zien op SBS6.

Verrassing

De 60-jarige Jeanet zat met haar hond op de bank toen er werd aangebeld, ze was net terug van haar werk. “Ik werk al 13,5 jaar in de zorg,” vertelt ze. “Dat is mijn roeping. Ik word er gelukkig van andere mensen te helpen.” Op de vraag of Jeanet nog wensen heeft, antwoordt ze: “Een nieuwe inrichting!”.

Als Winston vervolgens het bedrag onthult, reageert Jeanet overdonderd. “Dat is nogal een bedrag. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Geweldig!”

Ook buren winnen mee

Jeanet ontvangt dit geldbedrag omdat Gayle dit bedrag in de finale van Miljoenenjacht won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis. Jeanet uit Middelharnis wat deze keer de gelukkige. En zij laat haar buren mee winnen. Iedereen met de postcode 3241 GS die meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar ditzelfde bedrag. Dit zijn in totaal 13 inwoners. Zij winnen een bedrag tussen de 6.105 en 18.315 euro. Dit afhankelijk van het aantal loten dat iedereen heeft.

Jeanet speelt zelf met drie loten mee. Daarom wint zij naast het studiobedrag ook nog eens een bedrag van 12.210 euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

In Postcode Loterij Miljoenenjacht spelen per vak vijf deelnemers om diverse grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Met dit spel kan een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro gewonnen worden.