Nieuw boek van schrijver Tom Oomes is uitgekomen

Foto: Tom Oomes

Schrijver Tom Oomes komt oorspronkelijk uit Brabant, maar woont inmiddels alweer wat jaren op Goeree-Overflakkee. En nu is zijn tweede boek uitgekomen.

Na het schrijven van columns, een kinderboek en zijn debuutroman ‘De geur van vers brood’ neemt hij je nu mee naar een familieroman. ‘Alles verbleekt’ draagt als ondertitel ‘Soms neemt het leven een andere wending’.

De roman is herkenbaar geschreven, vol verdriet, romantiek en prachtige sfeerbeelden. ‘Alles verbleekt’ is een meeslepende roman over vriendschap en liefde. Maar ook de lotgevallen van twee families die onverbrekelijk met elkaar verbonden raken. De roman is voor hem een nieuw hoogtepunt in zijn prille schrijversbestaan.

Alles verbleekt

In een periode van eenzaamheid en verdriet, na het overlijden van zijn vrouw Dieke, krijgt het leven van Teun Stevens een verrassende wending. Bij toeval ontstaat er een nieuw, liefdevol contact met Fieke. Beiden zijn familiemensen waarbij de gezinnen een belangrijke rol spelen. Ook wil Teun alles weten over Evelyn, zijn kleindochter die geboren is met het syndroom van Down.

Teun en Fieke genieten van hun oude dag, totdat er plots op een onverwacht moment iets gebeurt. Helaas! Het leven is kort en de liefde oneindig. Machtiger dan de golven van de zee zijn tranen van liefde.

Lees het nu zelf!

Het boek is verkrijgbaar via de website van Boekscout voor € 20,50 per stuk. Er wordt in heel Nederland en België gratis verzonden.

Tom Oomes Alles Verbleekt