Verkiezing voor het gezelligste terras 2021 is geopend!

Foto: Nieuws.nl

Het weer heeft het misschien nog niet laten zien de afgelopen week, maar het is zomer. En de terrassen zijn ook eindelijk weer open. Dat is toch wel een makkelijke optelsom?

Door Sam Fish

We zijn enorm blij dat alle horecaondernemers weer aan de slag zijn. En we vonden dit een mooi moment om het leukste terras van het eiland weer te benoemen. Want wat is er mooier dan het winnen van een publieksprijs? Het is de waardering van de klanten die telt bij deze prijs en dat is de belangrijkste stem voor de horeca.

Dus, wat is het leukste/mooiste/gezelligste terras van Goeree-Overflakkee? Wordt het voor de derde keer op rij het Stadscafé Goeree? Of gaat dit jaar iemand anders er met de winst vandoor? Het lot ligt in jouw handen.

Verkiezing

De verkiezing voor het gezelligste terras klinkt heel klein en beperkend. Maar elk beestje heeft een naampje nodig. Deze verkiezing gaat dus om een horecagelegenheid, het liefst met terras. Het kan dus een restaurant zijn, een kroeg of wat dan ook. Als het maar jouw favoriete terras is op Goeree-Overflakkee.

Eerdere jaren zat er bij deze verkiezing ook een onderdeel voor de leukste medewerkers. Dat gaan we dit jaar echter niet doen. Dat leverde de laatste jaren nogal wat verwarring op. Vaak werden namelijk de eigenaren genomineerd en dat was nu juist niet de bedoeling. De eigenaren winnen namelijk al als hun gelegenheid wordt genomineerd en bekroond.

Stemmen

Dus, heb jij een favoriete horecaonderneming op Goeree-Overflakkee? Laat dan je stem achter in de reacties op onze Facebookpagina! De stem bussen zijn geopend tot en met zondag 11 juli. Dat betekent dat we op maandag 12 juli de winnaar bekend maken. En weet: Elke stem telt!

Tag ook vooral de onderneming. De eigenaren vinden het vast erg leuk om te zien dat ze gewaardeerd worden! Vraag ook je vrienden om te stemmen. Hoe vaker er op een onderneming wordt gestemd, hoe groter de kans is dat ze winnen. Meeste stemmen gelden tenslotte.

Goeree-Overflakkee, start voting now!