Diverse activiteiten in aantocht van Stichting ZIJN

Foto: Pixabay; MabelAmber

Er is nog altijd niet heel veel mogelijk als het gaat om activiteiten en evenementen. Toch komt Stichting ZIJN met een aantal leuke activiteiten voor de ouderen op het eiland.

Door Sam Fish 

De meeste ouderen hebben inmiddels hun vaccinatie gehad en zijn volledig beschermd tegen het coronavirus. Aangezien de ouderen ook veel last hebben gehad van de maatregelen rondom het virus is het extra leuk dat er voor hen weer wat te doen is de komende tijd. Voor nu heeft Stichting ZIJN in ieder geval een bingo en een breicafé op het programma staan.

Breicafé Ooltgensplaat

Stichting ZIJN is erg blij om aan te kunnen kondigen dat er op donderdag 10 juni weer een breicafé is. Deze duurt van 19.30 tot 22.00 uur en wordt gehouden in ’t Centrum aan de Weesmolenstraat 12 in Ooltgensplaat. Het is belangrijk om zelf materialen mee te nemen, deze worden namelijk niet verzorgd door de organisatie.

Verder bedraagt de entree € 2,- per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Het gaat er vooral om dat iedereen een gezellige avond heeft. Voor meer informatie kan er gebeld worden met Ati Verwoerd op 06 40 70 11 81.

Bingo Ouddorp 

Op woensdag 16 juni is er een bingo in de Dorpstienden voor de 55+-club van Ouddorp. De bingo start om 14.00 uur en er zijn weer leuke prijzen te winnen. De entree bedraagt 6 euro per persoon, dit is inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Er zijn echter slechts 15 plekken beschikbaar in verband met de coronamaatregelen. Daarom is het belangrijk om je vooraf aan te melden. Dit kan tot 15 juni bij Joke van Dam, 0187-68 23 19.

Coronaproof  

Bij beide activiteiten worden de coronamaatregelen uiteraard gehanteerd. Zo is het verplicht om bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Ook bij het rondlopen is een mondkapje verplicht. Aan tafel is het mondkapje niet nodig en mag deze dus af. Verder graag afstand houden tot andere aanwezigen en blijf thuis bij gezondheidsklachten.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Stichting ZIJN. Zij zijn telefonisch te bereiken op 0187-48 33 66, of stuur een e-mail naar [email protected]