Check het nieuwste avontuur van Roderick Pijls!

Foto: Rein Rijke

Roderick Pijls is een kitesurfer uit Sommelsdijk en zoekt graag de grenzen op. En het mooie is, wij kunnen daar nu van meegenieten!

Door Sam Fish

Voor het project The Last Line reist Roderick al Jaren met fotograaf Rein Rijke af naar verre oorden. Samen bezoeken ze bijzondere plekken die geweldige beelden opleveren. Hun laatste nieuwe reis en avontuur? Vulkanen, ijsschotsen en watervallen. De twee zijn afgereisd naar IJsland!

Documentaire

“Ik heb het tien maanden stil moeten houden, maar nu mag het eindelijk bekend worden. Onze documentaire is eindelijk klaar,” laat Roderick enthousiast weten. “Hij duurt 50 minuten en is gratis te bekijken op de website van The Last Line. Die documentaire zit vol met geweldige beelden. Ik heb gekite op een vulkaan, op een waterval en tussen ijsschotsen. Bij elk avontuur denken we dat we dit niet meer gaan overtreffen en dat gevoel hebben we nu weer. Het was echt geweldig!”

Avontuur, humor, klimaatverandering en spanning. Het kom allemaal samen in deze film. “Ik ben onwijs trots op het resultaat. Hopelijk geniet iedereen net zoveel als wij!” aldus Roderick. De documentaire was dan nog even geheim, maar we spraken Roderick afgelopen augustus al over zijn avontuur in IJsland. Dat interview lees je hier!

En goed opletten. Helemaal aan het einde van de docu zit nog een kleine teaser naar de toekomstplannen!

Roderick Pijls IJsland The Last Line