Brandstof Koffie te zien bij Editie NL op RTL4

Foto: Sam Fish

Dat Brandstof Koffie heerlijk is, dat kunnen wij hier op het eiland inmiddels al lange tijd proeven. Maar de koffiemannen waren nu ook te zien op landelijke TV.

Door Sam Fish

Het gebeurt niet super vaak dat het eiland op landelijke tv te zien is. Als dat dan een keer gebeurt, dan brengen we je graag op de hoogte. Zeker als het gaat om een speciaal product dat hier gemaakt wordt. Dit keer was het de beurt aan Brandstof Koffie.

Editie NL

Een ploeg van het RTL4-programma Editie NL kwam langs in de branderij. Ze maakten een item over kleine koffiebranderijen die uit de grond lijken te schieten. Naast kleine bierbrouwerijen zijn er volgens hen nu ook steeds meer koffiebranderijen. En dus kwamen ze langs in Sommelsdijk om eens te zien hoe die koffie hier gemaakt wordt. Het item zelf is niet terug te vinden op de website van Editie NL, wel het artikel over de koffiebranderijen in Nederland en dus ook Brandstof Koffie.

Maar gelukkig heeft koffiebrander Joost een stukje van het item met zijn telefoon gefilmd. Er aandoenlijk, vooral de baby op de achtergrond die heel verbaasd is om oom op tv te zien.