Ouddorp Duin komt met activiteiten in de meivakantie!

Foto: Ouddorp Duin

Er kunnen nog steeds geen binnen activiteiten en evenementen georganiseerd worden. Ook niet in de meivakantie. Maar Ouddorp Duin heeft een oplossing.

Van 24 april tot en met 16 mei kun je op Ouddorp Duin meedoen met verschillende activiteiten. Dit gebeurt allemaal buiten. Je kunt zelfs meedoen aan een dansworkshop! Elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag staat er boogschieten en lasergamen op het programma.

Daarnaast kun je ook elke dag met 4 personen een potje lasergamen, Archery Tag spelen of een clinic boogschieten volgen. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Ouddorp Duin.

Dansworkshops

Op woensdag 5 mei worden er voor diverse leeftijdsgroepen dansworkshops gegeven. Dit wordt allemaal georganiseerd door Gwendolyn Dance & Entertainment. Dat begint om 9.30 uur met peuter- en kleuterdansen voor de allerkleinsten. Daarna volgt de workshop Mixed Dance voor 6 tot 8 jaar om 10.30 uur. Aan het einde van de ochtend is er voor de kinderen vanaf 9 jaar een TikTok dansworkshop. Daarin ga je met Gwendolyn een dans leren om zo na afloop een originele TikTok te kunnen maken.

Voor deze dansworkshops is het belangrijk om je vooraf aan te melden. Dat kan op de website van Strandtheater Houten Kaap.

Coronaproof

Bij alle activiteiten wordt er gezorgd dat alles volledig coronaproof gedaan kan worden. Er wordt daarbij ook rekening gehouden bij de huidige coronamaatregelen. Vooraf inschrijven is daar ook onderdeel van. Dit kan gedaan worden via www.geefjeopouddorpduin.nl. Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected] of bel met 06 11 07 51 29.