Dit is er deze week te doen op Goeree-Overflakkee

Foto: Pixabay; MabelAmber

Er is elke week een hoop te doen op Goeree-Overflakkee en zo ook weer deze week. Leuke activiteiten voor jong en oud op een rijtje gezet door ons. Deze week is het iets minder, maar wel de moeite waard!

De volledige agenda wordt continue ge-update, dus houd ook die pagina in de gaten op onze website. Dan weet je zeker dat je niets mist. Mis je een activiteit of evenement in onze agenda? Mail deze dan naar [email protected], dan zorgen wij dat hij erin komt te staan!

Dorpswandeling – Sommelsdijk

Ontdek Sommelsdijk onder begeleiding van een gids. Door de verhalen die worden verteld, komt de geschiedenis tot leven en ga je je omgeving met andere ogen bekijken. De dorpswandeling is op dinsdag en vrijdag van 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Meer informatie 

Koffiemiddag – Nieuwe-Tonge

Zin in gezelligheid en samenkomen? Dat kan op dinsdag 22 september in Ons Dorpshuis in Nieuwe-Tonge. De koffiemiddag duurt van 13.30 tot 14.40 uur. Vooraf aanmelden is wel verplicht, dit kan bij Monique Vlaar door te bellen naar 06 30 07 48 95.

Meer informatie 

Klaverjascompetitie – Sommelsdijk

Een nieuwe wedstrijd in de klaverjascompetitie van wijkvereniging De Zwaluw in Sommelsdijk. Gezien de situatie rondom het corona-virus is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan bij Angelina (06 20 40 01 30), Yvet (06 53 14 80 78) of Ellen (06 28 75 54 66).

Meer informatie 

Goeree Creatief – Goedereede

Zin in een creatieve avond? Dan moet je bij Partycentrum Oostdam in Goedereede zijn. In het centrum zijn regelmatig creatieve workshops te doen. Zo ook op donderdag 24 september van 19.00 tot 22.00 uur. Je mag je eigen handwerk meebrengen deze avond. Kosten zijn € 1,- per persoon.

Meer informatie

Diekhuus Filmhuis – Middelharnis

Op donderdag 24 september draait de film ‘Au Bout des Doigts’ in de filmzaal van het Diekhuus. De film start om 20.00 uur en de entree bedraagt € 9,50 per persoon. CJP en Filmhuisleden krijgen € 1,50 korting.

Meer informatie

Cookieinstellingen