Filmhuis – Au Bout des Doigts

Foto: Pixabay; 15299

Op donderdag 24 september kun je in het Diekhuus kijken naar de Franse film ‘Au Bout des Doigts’ van regisseur Ludovic Bernard.

De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter al snel hoe getalenteerd Mathieu is en heeft grotere plannen voor hem in het vizier…

Diekhuus, Middelharnis | donderdag 24 september | 20.00 uur | € 9,50 / Filmhuisleden en CJP € 8,- | Kaarten zijn te koop via hetdiekhuus.nl

Bij de tickets zit een gratis consumptie, deze krijg je bij binnenkomst. Het is verplicht om vooraf te reserveren. Kaarten zijn niet te koop aan de kassa bij de deur. In verband met het corona-virus moet er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Als je twee kaarten koopt, gaat het Diekhuus er vanuit dat je uit één huishouden komt. Twee kaarten kopen betekent dus twee stoelen naast elkaar.

Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. En houdt afstand tot andere gasten en medewerkers.