Filmhuis – The Violin Player

Foto: Pixabay; Annca

Op donderdag 17 september draait de film ‘The Violin Player’ van regisseu Paavo Westerberg in het Diekhuus.

De veelgeprezen violiste Karin moet haar carrière beëindigen na een auto-ongeluk, waardoor ze haar fijne motoriek verliest, en niet meer in staat is haar viool te bespelen. Karin begint met lesgeven aan jonge violisten. Hierbij leert ze de 20 jaar jongere veelbelovende student Antti kennen in wie ze dezelfde passie herkent. Als ze verliefd worden ontstaat een gepassioneerde affaire waarbij Karin veel op het spel zet. De drang om de top te bereiken en hun passie om de beste te zijn vereist echter ook vele opofferingen… The Violin Player is een romantisch drama over het opgeven van dromen en je laten leiden door ambitie.

Diekhuus, Middelharnis | donderdag 17 september | 20.00 uur | € 9,50 / Filmhuisleden en CJP € 8,- | Kaarten zijn te koop via hetdiekhuus.nl

Bij de tickets zit een gratis consumptie, deze krijg je bij binnenkomst. Het is verplicht om vooraf te reserveren. Kaarten zijn niet te koop aan de kassa bij de deur. In verband met het corona-virus moet er anderhalve meter afstand gehouden wordt. Als je twee kaarten koopt, gaat het Diekhuus er vanuit dat je uit één huishouden komt. Twee kaarten kopen betekent dus twee stoelen naast elkaar.

Blijf thuis bij gezondheidsklachten, verkoudheid, hoesten en/of koorts. Desinfecteer je handen bij binnenkomst. En houdt afstand tot andere gasten en medewerkers.