Stem nog tot middernacht op het leukste terras!

Foto: Nieuws.nl

De afgelopen maanden kon het niet, maar sinds het begin van deze maand mogen we het terras weer op. Tijd voor een verkiezing!

Door Sam Fish

Vorig jaar startten we deze verkiezing aan het einde van het hoogseizoen. Niet heel slim natuurlijk en dus pakken we het dit jaar anders aan. We gaan gewoon nu al de stembussen openen!

Verkiezing

De verkiezing voor het beste terras klinkt heel klein en beperkend. Maar elk beestje heeft een naampje nodig. Deze verkiezing gaat dus om een horecagelegenheid, het liefst met terras. Het kan dus een restaurant zijn, een kroeg of wat dan ook.

Maar daarnaast zijn we ook op zoek naar de leukste medewerker! Want een horecagelegenheid zonder medewerkers, dat werkt natuurlijk niet. We hebben liever niet de eigenaar van de onderneming, deze hoort natuurlijk bij de onderneming zelf. Hoe leuk deze ook zijn en hoe hard ze ook werken. We willen graag iemand die er echt alleen komt om te werken en die zo zijn of haar eigen manieren heeft om er een geweldig bezoek van te maken voor alle klanten.

Stemmen

Dus, heb jij een favoriete horecaonderneming op Goeree-Overflakkee? En is er een medewerker die het echt super goed en leuk doet? Laat dan je stem achter in de reacties op onze Facebookpagina! De stem bussen zijn geopend tot en met dinsdag 30 juni. Elke stem telt!

Tag ook vooral de onderneming. De eigenaren vinden het vast erg leuk om te zien dat ze gewaardeerd worden! Vraag ook je vrienden om te stemmen. Hoe vaker er op een onderneming wordt gestemd, hoe groter de kans is dat ze winnen. Meeste stemmen gelden tenslotte.

De leukste medewerker hoeft trouwens niet perse te werken bij de horecaonderneming die je nomineert.

Goeree-Overflakkee, start voting now!